Köszöntő

A megújult Budapesti Kertimag forgalmazójaként a Kertimag Trade Kft. köszönti önöket! A kert és a természet törvénye az évenkénti megújulás, ez érvényes az élet egyéb területeire is. Az elmúlt évben a Budapesti Kertimag márka is mélyreható változásokon ment keresztül.

Elődünk Magyarország első vetőmagkereskedő vállalkozása több mint 150 évvel ezelőtt indult Mauthner Ödön vezetésével. Az ő érdeme, hogy megteremtette a hazai vetőmagtermesztést és Magyarországot jelentős szereplővé tette a nemzetközi kereskedelemben. Az államosítás után, 1949-ben részben ebből a vállalkozásból jött létre a Vetőmag Vállalat, amelynek kiskerti márkája lett a Kertimag. A 20. század legvégén, a rendszerváltás után ebből alakult meg a Budapesti Kertimag Zrt., aminek örökségét mostantól a Kertimag Trade Kft. viszi tovább a hazai vetőmagkereskedelemben.

2020 a teljes megújulás éve volt, így ma már új fajtaválasztékkal és megjelenéssel állunk vevőink rendelkezésére. A megváltozott kínálatot a piaci igényeknek megfelelően állítottuk össze, ajánlva azt minden kedves kerttulajdonosnak. Keressék vetőmagjainkat az áruházak és gazdaboltok polcain.